Tarot, de kaarten uitgelegd
Astrologie - Tarot - Kunst
betekenis per kaart
 
home energie astrologie tarot inzicht consulten   contactTarot
wat is het
getallen
kleuren
series
leggingen
kaarten
 
bekers 1
bekers 2
bekers 3
bekers 4
bekers 5
bekers 6
bekers 7
bekers 8
bekers 9
bekers 10
page
ridder
koningin
koning
 
zwaarden
pentakels
staven
 
grote arcana
alle kaarten
 
 

Bekers Zes
verleden

Bekers Zes

Algemeen
Bekers Zes staat voor het verleden en je persoonlijke herinneringen. De kaart geeft aan dat deze naar boven komen en waar je op een romantische of nostalgische manier aan terug denkt. De kaart kan ook aangeven dat er iets naar boven komt of in je leven komt wat te maken heeft met jouw jeugd of kindertijd. Bekers Zes staat ook voor de ongelijke relatie zoals bijv. de ouder – kind relatie waarin de ene persoon de ander beschermt en beleert. De kaart kan ook het geven en ontvangen inhouden maar dan meer in de zin van dat wat je mee hebt gekregen in je opvoeding.

Werk
In je werk geeft Bekers Zes aan dat je de dagen op het werk romantisch en dromerig doorbrengt in plaats van dat je zakelijk en doelgericht bezig bent. In creatieve beroepen kan dit een groot pluspunt zijn. De kaart werkt minder positief uit in werk waarin een heldere en objectief zakelijk inzicht nodig is. Dan kan Bekers Zes zorgen voor wat irritatie. Wanneer je niet zeker bent van je werk of uitkijkt naar een andere baan geeft Bekers Zes aan dat je herinneringen hebt aan je jeugddromen of -idealen. Bekers Zes kan ook aangeven dat je met plezier terugdenkt aan werk wat je vroeger hebt gedaan omdat het voor jou toen een betere tijd was.

Relatie
In relaties geeft Bekers Zes aan dat je in een periode zit van warme geborgenheid en dromerige verliefdheid. Vaak staat de kaart voor de herinneringen die je hebt aan zulke tijden en niet dat het op het moment ook zo is. In relaties werkt Bekers Zes het sterkst uit in haar weemoedige, sentimentele en dromerige kanten. Ook kan de kaart aangeven dat iemand weer in je leven komt. Iemand die je nog van vroeger kent en waar je fijne en warme gevoelens voor had en misschien nog wel hebt.


Vragen
Wat waren mijn idealen?
Kan en wil ik ze nog realiseren?
Wil ik graag mensen ontmoeten uit mijn verleden?
Spit ik nog wel eens in mijn verleden?
Wil ik nog mensen van vroeger terugzien?


 
Bekers Zes
fijne herinneringen, wensen van vroeger, dromen, oude bekenden, verleden, oorspronkelijke doelen.

Verleden
Wat is geweest, is voorbij. Het komt nooit meer terug maar is nog steeds altijd aanwezig.

De ontmoeting met je verleden, een persoon die je ineens weer terug ziet of een situatie die je ergens aan terug laat denken.

Het is je verleden, de dromen die je had en de mensen die je toen kende.

Herinneringen komen in je op. Je denkt met fijne gevoelens terug aan dat wat was. Situaties die je beleefd hebt.

Je denkt terug aan de dromen die je had, de idealen die je na wilde streven, kijkt wat er van is uitgekomen en of ze nog te realiseren zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sitemap © 2005-2020 – alle rechten voorbehouden - disclaimer